Categorie I en III

Op zaterdagochtend 17 maart vanaf 9.30 uur spelen de deelnemers van Categorie 1 (10 t/m 12 jaar)
Op zaterdagmiddag spelen de deelnemers van Categorie 3 (16 t/m 18 jaar).

Het tijdschema waarop je kunt zien hoe laat je moet spelen, wordt half februari op deze site geplaatst. Een half uur voor je moet optreden is er een lokaal met piano beschikbaar om in te spelen.

De uitslagen van categorie├źn 1 en 3 worden na het juryberaad bekend gemaakt. Dat zal omstreeks 5 uur in de middag zijn. Meteen daarna krijgen alle deelnemers een nagesprekje met de jury.

Deelnemers die al gespeeld hebben zijn van harte welkom om in de zaal te kijken en te luisteren naar de andere deelnemers. Ook kunnen zij met hun ouders of begeleiders de stad in.
Er is een afgesloten lokaal waar violen en andere persoonlijke bezittingen in bewaring kunnen worden gegeven.

Categorie II

De deelnemers van Categorie 2 (13 t/m 15 jaar) spelen op zondag 18 maart vanaf 9.30 uur.

Het tijdschema waarop je kunt zien hoe laat je moet spelen, wordt half februari op deze site geplaatst. Een half uur voor je moet optreden is er een lokaal met piano beschikbaar om in te spelen.

De uitslag wordt na het juryberaad omstreeks 17.00 uur bekend gemaakt. Meteen daarna krijgen alle deelnemers een nagesprekje met de jury.

Deelnemers die al gespeeld hebben zijn van harte welkom om in de zaal te kijken en te luisteren naar de andere deelnemers. Ook kunnen zij met hun ouders of begeleiders de stad in.
Er is een afgesloten lokaal waar violen en andere persoonlijke bezittingen in bewaring kunnen worden gegeven.