Britten Concours


RenĂ© Luijpen    voorzitter Concourscommissie
Tel.: 0572-390 829 / 06-275 366 38
mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Loes Visser   artistieke leiding, lid jury

Gerard Eijken   lid Concourscommissie, secretaris jury

H.P. Herwig   lid Concourscommissie, penningmeester

Dorien Deodatus   lid Concourscommissie, projectmedewerker
tel.: 06 - 50246001
mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hennie de Jong-Lans   catering concours

Jorien Quirijnen   zakelijk leider Stichting Benjamin Britten Orkesten

Margreet van Litsenburg   PR

Ronald Tuinstra   webmaster
mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Het Britten Concours wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Benjamin Britten orkesten en het ArtEZ conservatorium. Het ArtEZ conservatorium biedt aan studenten de kans om dit concours mede te organiseren om ervaring op te doen in het organiseren van dit soort evenementen. Ook biedt het ArtEZ conservatorium onderdak aan het concours en de masterclass evenals prijzen in de vorm van lessen van docenten van het conservatorium.

De Stichting Benjamin Britten Orkesten is opgericht om de belangen te behartigen van het Britten Jeugd Strijkorkest, het Benjamin Jeugd Strijkorkest en het Edward Jeugd Strijkorkest. De Stichting stelt zich ten doel de ontwikkeling van jong muziektalent te ondersteunen middels opleiding in ensemblespel en het organiseren van muziek evenementen voor jong talent.