Wie wil er nou niet mooi en duidelijk in het programmaboekje staan? Toch krijgen wij nog heel veel foto’s die niet scherp zijn, of onvoldoende resolutie hebben: 500 KB is minimaal nodig, liefst hebben we 1 MB of meer.
Een portretfoto of een leuke foto met je instrument is prima. Liever geen foto’s waarop nog heel veel andere dingen te zien zijn.
Vergeet niet een kopie van je paspoort of ID kaart mee te sturen als je je inschrijft. Wij willen graag controleren of je je voor de juiste categorie inschrijft. Dit staat in het reglement en ook nog op andere plaatsen, maar we hebben verzuimd dit op het inschrijfformulier zelf nog een keer te zetten.
De inschrijvingen voor het Altvioolconcours op 17 maart en het Celloconcours op 16 maart komen nu gestaag binnen.
Er is nog ruimte, maar als je zeker wilt zijn van deelname, schrijf je dan vóór 16 januari in.
Tussen 17 januari en 16 februari is inschrijven nog mogelijk, voor zover er plaats is. De ervaring leert dat vooral bij de cellisten veel inschrijvingen in de laatste dagen binnenkomen.
Het Britten Altvioolconcours 2019 vindt plaats op 17 maart 2019 en staat open voor deelnemers van 10 tot en met 18 jaar, die spelen in twee categorieën:
Categorie I, 10 t/m 14 jaar
Verplicht werk: Bertold Hummel - Sonatina nr.1 Op. 35b   
                          deel 3 Finale vivace 
Caegorie II, 15 t/m 18 jaar
Verplicht werk: Henk Badings - Concert voor altviool en  
                         strijkorkest Adagio 
De jury zal dit keer bestaan uit: Roeland Jagers,
Francien Schatborn, Liesbeth Steffens, Asdis Valdimarsdottir, Yke Toepoel (vz) en Loes Visser (artistiek leider concours)
Het Britten Celloconcours 2019 vindt plaats op 16 maart 2019 en staat open voor deelnemers van 10 tot en met 18 jaar, die spelen in drie categorieën:
Categorie I, 10 t/m 12 jaar
Verplicht werk: P.I. Tsajkovski - Chanson Triste
Caegorie II, 13 t/m 15 jaar
Verplicht werk: A. Glazunov - Chant du Ménestrel op. 71
Categorie III, 16 t/m 18 jaar
Verplicht werk: L. Boccherini - Celloconcert in D G483, deel I Allegro
De jury zal dit keer bestaan uit: Karlien Bartels, Monique Bartels, Larissa Groeneveld, René Berman, Yke Toepoel (vz) en Loes Visser (artistiek leider concours)